Get Adobe Flash player
Ιστορικό
Παλαιό Site
p.e.kavalas.logologo_misth_monimonlogo_misth_anaplerg.dikaiom.logodiaugeia-logoist_logot_logopaid_inst_logodoe_logo

ΠΕΡΙ ΨΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΡΩΝ

Συναδέρφισσες, συνάδερφοι,

Με ένα κείμενο, μνημείο ψεύδους, λάσπης και μίσους που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας  και με ημερομηνία 14 Αυγούστου 2017, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, κύριος Ποιμενίδης Βασίλης, επιτίθεται προσωπικά στο μέλος της παράταξής μας Κεσόγλου Μιχάλη, χρησιμοποιώντας ανοίκειους χαρακτηρισμούς  σε μια προσπάθειά του να σπιλώσει ονόματα και συνειδήσεις.

Επειδή το κείμενο-λίβελος περιέχει αήθεις προσωπικές αναφορές αλλά και ΨΕΥΔΗ, υποχρέωση μας είναι να απαντήσουμε στους εμπνευστές αυτής της χυδαιότητας.

1ον: Ο κύριος Ποιμενίδης προφανώς δεν είναι καλός στην ανάγνωση. Στην καταγγελία της παράταξής μας (στην οποία αναφέρεται) εγκαλείται το προεδρείο για όσα ΔΕΝ έπραξε μετά την ανακοίνωση του υπουργείου για τη συγχώνευση των δύο νηπιαγωγείων κι όχι πριν.

2ον: Στο κείμενο-λίβελο του κυρίου Ποιμενίδη γίνεται διαφήμιση κακής ποιότητας τόσο του ιδίου όσο και του Προέδρου και της Ταμία. Από πότε σε κείμενα της ΑΣΕ ( σε πανελλαδικό επίπεδο) διαφημίζονται συνδικαλιστές του ΔΗ.ΣΥ. και των Παρεμβάσεων. Ο κύριος Ποιμενίδης ομιλεί στο λιβελογράφημά του ως Τρόικα, χρησιμοποιώντας τουλάχιστον τέσσερις με πέντε φορές την τριάδα των προαναφερόμενων ονομάτων, ως άλλο γραφείο τύπου της.

3ον: Ο κύριος Ποιμενίδης αναφέρεται στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 7-8-2017 (ο ίδιος γράφει για 7-7-2017 μέσα στο κείμενο-λίβελο) όπου τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι της Τρόικα παρουσιάζονται ως οι μόνοι που ενδιαφέρονται για το σύλλογο και τους συναδέρφους των δύο νηπιαγωγείων που συνενώθηκαν, μιλώντας ειρωνικά και για ‘’φίλους’’ του Κεσόγλου μέσα στο Δ.Σ. , οι οποίοι αδιαφορούν και λάμπουν δια της απουσίας τους( άραγε ο κύριος Ποιμενίδης δεν γνωρίζει τα ονόματα των ‘’φίλων’’ , ώστε να τους κατονομάσει;)… Ερωτούμε, λοιπόν, τόσο τον κύριο Ποιμενίδη, όσο και τους άλλους δύο που παρίσταντο στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με ποιον τρόπο ειδοποιήθηκαν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ και με ποιον τρόπο ειδοποιήθηκαν όλα τα μέλη του συλλόγου μας ( έγινε κάποια ανάρτηση στη σελίδα του συλλόγου και δεν την είδαμε, μήπως), ώστε να παραστούν και τα ίδια στη συνεδρίαση. Γιατί, αν δεν έχει ειδοποιηθεί κανείς, παρά η ενημέρωση ήταν μόνο μεταξύ των τριών αυτών κυρίων, τότε εγείρεται τεράστιο ηθικό ζήτημα για τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου μας. Δεν μπορεί η ενημέρωση να γίνεται σε επίπεδο  παρέας και μετά να αυτοδιαφημίζονται για την ‘’αγωνιστικότητά τους’’ αυτοί που δεν είχαν ενημερώσει κανέναν άλλον παρά μόνον τους ίδιους τους τους εαυτούς !!!

4ον: Όσον αφορά τις χυδαίες αναφορές σε προσωπικό επίπεδο. Προφανώς ο κύριος Ποιμενίδης, εκτός της ανάγνωσης , αντιμετωπίζει πρόβλημα και με την αριθμητική. Αναφέρεται σε 3ετή παρουσία του Κεσόγλου Μιχάλη μέσα στο Δ.Σ του συλλόγου. Ο Κεσόγλου Μιχάλης ανέλαβε καθήκοντα μετά την παραίτηση του μέλους του Δ.Σ, Κεσόγλου Μαριάνθης, στα τέλη  Ιανουαρίου του 2015 και η θητεία του τελείωσε στις 7 Δεκεμβρίου του 2016 μετά τη μη επανεκλογή του στις τελευταίες εκλογές. Πως είναι δυνατόν οι 22 μήνες να αποτελούν 3 έτη, αυτό μόνον ο κύριος Ποιμενίδης και τα μαθηματικά του μπορούν να το γνωρίζουν !!!

5ον: Γίνεται αναφορά στον ‘’συριζοεκλεγμένο’’ εκπρόσωπο , με το ψηφοδέλτιο της Αριστερής Ενωτικής Δράσης, Κεσόγλου Μιχάλη. Αυτό αποτελεί ιταμή πρόκληση τόσο για τις δύο –αρχικά- εκλεγμένες με την ίδια παράταξη , Θεοδοσίου Νίκη και Κεσόγλου Μαριάνθη( είναι κι αυτές συριζοεκλεγμένες , κύριε Ποιμενίδη, ή μόνο ο κύριος Κεσόγλου;) , όσο και για όσους συναδέρφους τίμησαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο της Αριστερής Ενωτικής Δράσης. Προφανώς ο κύριος Ποιμενίδης έχει το αποκλειστικό προνόμιο να αποδίδει ταμπέλες και κομματικούς χαρακτηρισμούς σε όλους τους άλλους πλην του εαυτού του !!!

6ον: Γίνεται συνεχής αναφορά με ειρωνεία και ιταμότητα στο ότι ο Κεσόγλου Μιχάλης ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας. Αποτελεί ΤΙΜΗ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ , κύριε Ποιμενίδη, για τον Μιχάλη Κεσόγλου το ότι- παρότι μόνος του- τιμήθηκε με την ψήφο 48 συναδέρφων του( τη στιγμή που άλλες παρατάξεις με 21 υποψηφίους μετά βίας πήραν το διπλάσιο αριθμό ψήφων)…Οι ειρωνείες και οι –επιπέδου πεζοδρομίου- εξυπνακισμοί αποτελούν ύβρη και για όσους συναδέρφους τίμησαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο της Πρωτοβουλίας. Προφανώς για τον κύριο Ποιμενίδη θα έπρεπε όλοι οι συνάδερφοι να περιχαρακωθούν στο προσωπικό του‘’μαντρί’’ !!!

7ον: Στο ζήτημα των επισκέψεων σε σχολικές μονάδες στα πλαίσια της ενημέρωσης για τις απεργιακές κινητοποιήσεις , αποκαλούμε ανοικτά ΨΕΥΤΗ και ΣΚΕΥΩΡΟ τον κύριο Ποιμενίδη… Μάρτυρες, οι συνάδερφοι (αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιες σχολικές μονάδες) του 8ου, 10ου, 14ου, 20ου και όλων των σχολείων της περιφέρειας του πρώην δήμου  Κρηνίδων. Η ΛΑΣΠΗ, το ΨΕΜΑ και η ΣΚΕΥΩΡΙΑ , αποτελούν –προφανώς- δεύτερη έξη για τον κύριο Ποιμενίδη !!!

8ον: Γίνεται αναφορά σε έλλειψη δράσης εκ μέρους του Κεσόγλου Μιχάλη. Ο Κεσόγλου Μιχάλης , κύριε Ποιμενίδη, βγήκε στα σχολεία σε ώρες των κενών του, γιατί θεωρεί ότι πρώτο μέλημα κάθε συνδικαλιστή πρέπει να είναι η εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας και η εύρυθμη λειτουργία της τάξης του. Ο Κεσόγλου Μιχάλης, κύριε Ποιμενίδη, δεν έχει ξεχάσει το τι θα πει να είσαι ΔΑΣΚΑΛΟΣ μέσα στην τάξη κι ούτε μεταλλάχθηκε σε ‘’επαγγελματία’’ συνδικαλιστή. Γι’αυτό καλό θα είναι να προσέχετε πριν εκτοξεύσετε τη λάσπη και τις χυδαιότητές σας !!!

9ον:  Ο κύριος Ποιμενίδης απειλεί με ‘’αμείλικτη αντίδραση’’για δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης( γνωρίζει καλά από ΥΒΡΕΙΣ και ΨΕΥΤΟΑΠΕΙΛΕΣ ο κύριος αυτός, άλλωστε)… Θα πρέπει κάποιος να τον πληροφορήσει ότι η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και ο έλεγχος της σκέψης των άλλων αποτελούν γνώρισμα  ανελεύθερων και ολοκληρωτικών καθεστώτων( είναι άραγε κι ο ίδιος θιασώτης αυτών των καθεστώτων;;;)… Κανείς δεν θα εμποδίσει τα μέλη του συλλόγου μας να σκέφτονται ΕΛΕΥΘΕΡΑ και να διατυπώνουν με θάρρος και παρρησία την άποψή τους. Τη ‘’σιωπή των αμνών’’ προσπαθήστε να την επιβάλετε αλλού , κύριε Ποιμενίδη !!!

Δυστυχώς , κύριε Ποιμενίδη, το ήθος και η αξιοπρέπεια δεν διδάσκονται σε κανένα σχολείο του κόσμου. Αυτά ή τα έχεις ή ΔΕΝ τα έχεις !!!

Για την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΚΑΒΑΛΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΕΣΟΓΛΟΥ

Print Friendly, PDF & Email