Get Adobe Flash player
Ιστορικό
Παλαιό Site
p.e.kavalas.logologo_misth_monimonlogo_misth_anaplerg.dikaiom.logodiaugeia-logoist_logot_logopaid_inst_logodoe_logo
ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ‘’ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ’’ ΤΗΣ ‘’ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ’’ ΠΕΦΤΟΥΝ

Συναδέρφισσες, συνάδερφοι…

Εδώ κι έναν χρόνο έχουμε γίνει μάρτυρες ιλαροτραγικών γεγονότων. Μέλη μίας συγκεκριμένης συνδικαλιστικής παράταξης του συλλόγου μας, και συγκεκριμένα της ΑΚΕ, έχουν ενδυθεί τη ρομφαία των αρχαγγέλων της αμεσοδημοκρατίας , υβρίζουν και ειρωνεύονται οποιονδήποτε ασκεί κριτική στα πεπραγμένα τους ( θίασο αποκάλεσαν πριν λίγες ημέρες την παράταξή μας) και συνεχίζουν να πουλάνε σανό στα μέλη του συλλόγου μας.

Γιατί πώς αλλιώς να χαρακτηρίσουμε την πεντάμηνη φαρσοκωμωδία με τις παραιτήσεις- ξεπαραιτήσεις της εκπροσώπου τους στο Δ.Σ του Συλλόγου ;

Και πώς άραγε να χαρακτηρίσουμε την επιχείρηση των μελών τους να αποδείξουν ότι είναι οι μόνοι που δρουν αμεσοδημοκρατικά (δικές τους εκφράσεις από αναρτήσεις τους) λέγοντας παντού και ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ότι η εκπρόσωπός τους στο Δ.Σ. θα παραιτηθεί με την παρέλευση ενός έτους από την εκλογή της υπέρ του επόμενου στη λίστα εκλογής της παράταξής τους.

Και ο ένας χρόνος πέρασε και καμία αντικατάσταση δεν έγινε. Το τραγικό για τα μέλη της συγκεκριμένης παράταξης είναι ότι σε πλείστες όσες αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο κατακεραυνώνουν πρακτικές και αντιλήψεις άλλων συνδικαλιστικών παρατάξεων κατηγορώντας τες  για ασυνέπεια λόγων κι έργων καθώς και για πολιτικές κωλοτούμπες. Τους ονομάζουν ψεύτες και ανακόλουθους.

 Πώς λέγονται άραγε αυτοί που επί πέντε μήνες με τα ήξεις αφίξεις περί της παραίτησης της εκπροσώπου τους ( η οποία δεν έγινε τελικά ποτέ) από τη θέση της Ταμία του Δ.Σ. γελοιοποίησαν κάθε έννοια σοβαρότητας στο σύλλογό μας !!!

Πώς λέγονται άραγε αυτοί οι οποίοι με κάθε ευκαιρία, προφορικά και ΓΡΑΠΤΑ, ενημέρωναν τους πάντες ότι θα χορτάσουν ‘’αμεσοδημοκρατία’’ βλέποντας την εναλλαγή των εκπροσώπων τους στις θέσεις του Δ.Σ.

Πώς λέγονται άραγε αυτοί που με το παραμικρό κατακεραυνώνουν όποιον τολμήσει να μην είναι στα δικά τους μέτρα και σταθμά. Και οι ίδιοι σφυρίζουν κλέφτικα για όσα έταζαν και υπόσχονταν και τίποτε απ’ αυτά δεν έκαναν !!!

Συναδέρφισσες, συνάδερφοι,

Ο Σύλλογός μας χρειάζεται ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ και ΥΓΙΕΙΣ φωνές. Χρειάζεται αυτούς που τιμούν τα όσα λένε και δεν υπηρετούν το δόγμα : ‘’Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω’’… Στο χέρι μας είναι , συνάδερφοί μας, να ξαναφέρουμε τον Σύλλογό μας εκεί που του αξίζει .

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΚΑΒΑΛΑΣ

Print Friendly, PDF & Email