Get Adobe Flash player
Ιστορικό
Παλαιό Site
p.e.kavalas.logologo_misth_monimonlogo_misth_anaplerg.dikaiom.logodiaugeia-logoist_logot_logopaid_inst_logodoe_logo

Αποστόλου Αθανάσιος
Αιρετός Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
ΤΗΛ. 6947815086

1ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Δελτίο ενημέρωσης για τη συνεδρίαση του ΑΠΥΣΠΕ στις 31/1/17

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, με την νέα χρονιά, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ  συμμετέχει στο ΑΠΥΣΠΕ με τακτικό αιρετό μέλος του υπηρεσιακού συμβουλίου  τον Αθανάσιο Αποστόλου και αναπληρωματικό, τον  Απόστολο Μουμτσάκη.

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μας  ως αιρετών στο ΑΠΥΣΠΕ Αν. Μακεδονίας και Θράκης, επαναλαμβάνουμε τη δέσμευσή μας να αγωνιστούμε, και να υπερασπιστούμε τα υπηρεσιακά – εργασιακά δικαιώματα καθενός και καθεμιάς συναδέλφου χωρίς διακρίσεις , σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τον εκπαιδευτικό, τη δημόσια εκπαίδευση και ευρύτερα την κοινωνία.

Mε ενημερωτικά δελτία για τις συνεδριάσεις του ΑΠΥΣΠΕ Αν. Μακεδονίας και Θράκης  θα γνωστοποιούμε για όλα όσα συμβαίνουν στις συνεδριάσεις του υπηρεσιακού συμβουλίου, όπου προτιθέμεθα να λειτουργήσουμε με αποκλειστικό γνώμονα τα συμφέροντα των εκπαιδευτικών και στα πλαίσια των αποφάσεων του κλάδου.

Η  πρώτη  συνεδρίαση  του  ΑΠΥΣΠΕ  πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη 31/1/2017, με τα παρακάτω   θέματα:

  1. Επανεξέταση αίτησης για απαλλαγή από τα καθήκοντα στελέχους της Εκπαίδευσης.
    Η αίτηση απαλλαγής του συναδέλφου δεν έγινε δεκτή από την πλειοψηφία του συμβουλίου. Μειοψήφησαν οι δύο αιρετοί διότι δεν αποδέχθηκαν την άποψη  της πλειοψηφίας και επειδή δεν ρωτήθηκαν όλοι οι υπηρετούντες  εκπαιδευτικοί της σχολικής μονάδας για την συγκεκριμένη θέση.
  2. Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π/θμιας εκπαίδευσης που πλεονάζουν – διαθέσεις εκπαιδευτικών Π/θμιας Εκπαίδευσης για συμπλήρωση υποχρεωτικού ωραρίου.
    Ομόφωνα αποδεκτή έγινε η αίτηση απόσπασης εκ/κού  μετά από δική του αίτηση για σοβαρούς προσωπικούς –οικογενειακούς λόγους.
    Ομόφωνη ήταν η  απόφαση του συμβουλίου και για την διάθεση εκπ/κών για συμπλήρωση υποχρεωτικού ωραρίου.
  3. Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για συνάφεια μεταπτυχιακού τίτλου.
    Το συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την μεταβίβαση της αίτησης για την εξέταση της συνάφειας μεταπτυχιακού τίτλου στο ΠΥΣΠΕ που υπηρετεί ο εκπ/κός. 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι μαζί με τον  αναπληρωτή αιρετό Απόστολο Μουμτσάκη (τηλ. 6973301795) είμαστε  πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε  διευκρίνιση.

Print Friendly, PDF & Email