Get Adobe Flash player
Ιστορικό
Παλαιό Site
p.e.kavalas.logologo_misth_monimonlogo_misth_anaplerg.dikaiom.logodiaugeia-logoist_logot_logopaid_inst_logodoe_logo
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ Καβάλα, 31 Αυγούστου 2018
Αρ. Πρωτ.: 174
Οδός: ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 44
(12ο Δημ. Σχ. Καβάλας) ΠΡΟΣ: Διεύθυνση Εκπαιδευτικών Π.Ε Καβάλας,
Υπ’ όψιν: κ. Μπαντίκου Κ.
Τ.Κ.: 65403 Μέλη του Συλλόγου μας
e-mail : ekp-kav@otenet.gr ΚΟΙΝ:
Τηλέφωνο –FAX: 2510226050

Θέμα: «Αίτημα για τοποθετήσεις εκπαιδευτικών»

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Καβάλας λαμβάνοντας υπόψη την Υπ. Αριθ. Φ.112/4379 πρόσκληση της Διεύθυνσης ΠΕ Καβάλας αιτούμαστε να ακολουθηθεί η παρακάτω διαδικασία, η οποία είναι σύμφωνη με τη σχετική εγκύκλιο και αμβλύνει κατά πολύ το ενδεχόμενο να αδικηθούν συνάδελφοι κατά την τοποθέτησή τους.

  • Να δοθεί η δυνατότητα στο σύνολο των υπεράριθμων ακόμη και σε αυτούς που έχουν προσωρινά τοποθετηθεί, να επικαιροποιήσουν τη δήλωση προτίμησής τους με βάση τα νέα λειτουργικά κενά που έχουν προκύψει από τη Β’ φάση αποσπάσεων συγκρινόμενοι μόνο μεταξύ τους και με βάση τα μόρια μετάθεσης. Προτεινόμενες ημερομηνίες αιτήσεων 3-4/09/18, τοποθέτηση 4/09/18.
  • Στα εναπομείναντα κενά, με βάση τα μόρια απόσπασης, να κλιθούν να υποβάλλουν αίτηση οι εναπομείναντες στη διάθεση υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί καθώς και οι αποσπασμένοι. Προτεινόμενες ημερομηνίες αιτήσεων 5-6/09/18, τοποθέτηση 6/09/18.

Η παραπάνω πρόταση διευκολύνει και την πιθανή τοποθέτηση αναπληρωτών αν αυτή πραγματοποιηθεί στις 7/09/18 όπως προαναγγέλλει το Υπουργείο και διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και στελέχωση των σχολείων πριν τις 11/09/18.

  • Συμπληρωματικά αιτούμαστε με βάση τον διαχωρισμό σε Α’ και Β’ Καβάλας να μην γίνει καμία μετακίνηση συναδέλφου οι οποίοι ανήκουν οργανικά στην Α’ Καβάλας και να πιέσουμε συντονισμένα Σύλλογος ΠΕ Καβάλας και Διεύθυνση ΠΕ Καβάλας το Υπουργείο ώστε να γίνουν το συντομότερο δυνατόν προσλήψεις αναπληρωτών στη Β’ Καβάλας.

Για το Δ.Σ.

Print Friendly, PDF & Email