Get Adobe Flash player
Ιστορικό
Παλαιό Site
p.e.kavalas.logologo_misth_monimonlogo_misth_anaplerg.dikaiom.logodiaugeia-logoist_logot_logopaid_inst_logodoe_logo
ΕΜΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΣ 19/11/2019
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ SOS

Στο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε στις 19/11/2019 κατατέθηκε προς συζήτηση και ψηφοφορία από τον εκπρόσωπο της ΑΣΕ Ποιμενίδη Βασίλη πρόταση σχετικά με την ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης (ΓΣ) που θα πραγματοποιηθεί στις 11/12/2019.

Η πρόταση αυτή της ΑΣΕ, που στηρίχθηκε και από την ΑΚΕ, αφορά τα δύο θέματα τα οποία “καίνε ” το σύνολο των συναδέλφων, αυτά της Αξιολόγησης και της Μονιμοποίησης όλων των αναπληρωτών. Τονίσαμε λοιπόν σαν παράταξη ότι πρέπει να συζητηθούν στην αρχή της ΓΣ .

 Οι εκπρόσωποι της ΔΗΣΥ (Μουμτσάκης), της ΔΑΚΕ (Ιωσηφίδης – Λαζαρίδου) και των Ε.Ε (Καρακεχαγιόγλου) καταψήφισαν την παραπάνω πρόταση ενώ ο Αξιμιώτης από της ΔΗΣΥ, ψήφισε λευκό αποφεύγοντας να πάρει θέση.

Πιστοί στα χνάρια των καθοδηγητών τους στη ΔΟΕ, με την αντιπρόταση που ψήφισαν, έδειξαν για μία ακόμα φορά ότι αποφεύγουν να συζητηθεί το θέμα της αξιολόγησης στην αρχής της συνέλευσης με γεμάτη αίθουσα (το έβαλαν 5ο στη σειρά των θεμάτων). Είναι προφανές ότι επιδιώκουν να μη παρθεί εκ νέου  απόφαση για ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ όπως έχει ψηφισθεί  στην ΑΔΕΔΥ και από όλες τις ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ εκτός από τη ΔΟΕ  και την ΟΛΜΕ. Στη συνεδρίαση μάλιστα φτάσανε στο σημείο να αμφισβητήσουν και το δικαίωμα να τεθούν και οι δύο προτάσεις  στη ΓΣ και να αποφασιστεί εκεί από το σύνολο των συναδέλφων το τι πρέπει να γίνει (όπως ακριβώς έγινε και στην περσινή ΓΣ).

Μετά από έντονο διάλογο που ακολούθησε αναγνωρίστηκε το αυτονόητο. Να μπει δηλαδή προς ψήφιση και η ημερήσια διάταξη που αποτελεί πρόταση της ΑΣΕ και στηρίζεται από την ΑΚΕ και όπου προτάσσονται προς συζήτηση και ψήφιση τα θέματα της αξιολόγησης και μονιμοποίησης όλων των αναπληρωτών.

Πρέπει με τη παρουσία όλων μας από νωρίς στη συνέλευσης (11/12/2019) να τους χαλάσουμε τα σχέδια όπως έγινε και στη τελευταία ΓΣ (11/06/2019) όπου υπερψηφίστηκε η ΑΠΕΡΓΙΑ- ΑΠΟΧΗ με μόλις 8 ψήφους κατά.

Υ.Γ.  Ήδη 70 περίπου σωματεία Α/θμιας κα Β/θμιας αποφάσισαν στις  γενικές τους συνελεύσεις ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ ανατρέποντας με την ψήφο των συναδέλφων την ξεπουλημένη θέληση των καρεκλοκένταυρων της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ.

Print Friendly, PDF & Email