Get Adobe Flash player
Ιστορικό
Παλαιό Site
p.e.kavalas.logologo_misth_monimonlogo_misth_anaplerg.dikaiom.logodiaugeia-logoist_logot_logopaid_inst_logodoe_logo
Αλλ’ ουδέν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου

Συναδέρφισσες, συνάδερφοι,

Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες πρωτοφανών γεγονότων ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ του συλλόγου μας.

Η ταμίας του συλλόγου, μέσω ανάρτησης στη σελίδα του συλλόγου και με e-mail σε όλα τα σχολεία του νομού στις 6 Μαΐου, ανακοινώνει την παραίτησή της και θέτει ως ημερομηνία κατάθεσής της την 9η Μαΐου, ημέρα συνεδρίασης του Δ.Σ του συλλόγου μας.

Σε ανάρτηση παράταξης του συλλόγου μας που δεν διαψεύστηκε από κανέναν έως σήμερα, διαβάσαμε έκπληκτοι ότι στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του Δ.Σ δεν υπήρξε καμία ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.

Τα ερωτήματα που γεννιούνται και περιμένουν ΑΜΕΣΑ απαντήσεις είναι:

1ον: Αν η Ταμίας έχει παραιτηθεί, γιατί ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Συλλόγου ( ως όφειλαν) δεν ενημέρωσαν τα μέλη του για τη σύνθεση του νέου Δ.Σ .

2ον: Αν η Ταμίας δεν παραιτήθηκε( ωραίο το παιχνίδι του παραιτούμαι τη μία μέρα , την επόμενη ξε-παραιτούμαι), γιατί δεν ενημέρωσε με νέο έγγραφο τα μέλη του Συλλόγου μας για τη ΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της.

Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ των μελών του Συλλόγου, η πλήρης ΑΠΑΞΙΩΣΗ του, η ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για τα τεκταινόμενα, έχουν φτάσει το Δ.Σ του συλλόγου να θυμίζει ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ή ακόμη και ΤΣΙΡΚΟ.

Δεν μπορεί σε τόσα σοβαρά θέματα( όπως είναι η θέση του Ταμία του Συλλόγου μας) να ανακοινώνεται ( και μάλιστα σε λιβελογράφημα εναντίον άλλης παράταξης) ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ και μέσα σε τρεις μέρες να ανακαλείται ΧΩΡΙΣ να ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ έστω και μία λέξη στα μέλη του συλλόγου μας.

Η Πρωτοβουλία Αδέσμευτων Εκπαιδευτικών Π.Ε Καβάλας, ερωτά πλέον ανοικτά τον Πρόεδρο, τον Γραμματέα και την Ταμία του Συλλόγου αν ισχύει ή όχι η παραίτησή της από τη θέση της( σύμφωνα με όσα η ίδια- μετά από απόφαση της παράταξής της κατά τα γραφόμενά της- δημοσίευσε) και ποια είναι η σύνθεση του νέου Δ.Σ.

Η συνεχιζόμενη  ΑΠΑΞΙΩΣΗ των μελών του Συλλόγου μας από το Προεδρείο( το οποίο όφειλε ΑΜΕΣΑ να ενημερώσει αν υπάρχει παραίτηση ή όχι από τη θέση της Ταμία) δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Οι υγιείς δυνάμεις του Συλλόγου μας δεν θα επιτρέψουν να γίνει το ΨΕΜΑ και η ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ λόγων κι έργων δεύτερη φύση μέσα στο Σύλλογό μας.

Συναδέρφισσες, συνάδερφοι,

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΚΑΒΑΛΑΣ θα υπηρετήσει πάντα την ΑΛΗΘΕΙΑ και τον ΚΑΘΑΡΟ ΛΟΓΟ και θα αποδείξει σε όλους ότι υπάρχουν συνδικαλιστές που ΤΙΜΟΥΝ το λόγο τους και ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΤΗ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΚΑΒΑΛΑΣ

Print Friendly, PDF & Email