Get Adobe Flash player
Ιστορικό
Παλαιό Site
p.e.kavalas.logologo_misth_monimonlogo_misth_anaplerg.dikaiom.logodiaugeia-logoist_logot_logopaid_inst_logodoe_logo
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ Καβάλα, 13 Νοεμβρίου 2019
Αρ. Πρωτ.: 183
Οδός: ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 44
(12ο Δημ. Σχ. Καβάλας) ΠΡΟΣ: Μέλη του Συλλόγου μας
Τ.Κ.: 65403
Τηλέφωνο –FAX: 2510226050 ΚΟΙΝ:

Θέμα: «Τακτική Γενική Συνέλευση 11-12-2019»

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, μέλη του συλλόγου μας,

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρωινή Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη μας.

Άδεια απομάκρυνσης από τα σχολεία μας, δόθηκε από την υπηρεσία μας μόνο στα μέλη του Συλλόγου μας.

Όσοι από σας δεν είστε εγγεγραμμένοι στο σύλλογό μας και το επιθυμείτε, μπορείτε να το πράξετε και την μέρα της Γενικής Συνέλευσης καθώς δεν είναι εκλογική ή αλλιώς ακολουθώντας τις παρακάτω διαδικασίες:

  • Συμπλήρωση της σχετικής αίτησης και αποστολή της μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ekp–kav@otenet.gr. Η αίτηση υπάρχει στο site του συλλόγου.
  • Κατάθεση στο λογαριασμό της Attica Bank με IBAN GR68 0160 5660 0000 0008 4964 531, όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο καταθέτη και η αιτιολογία κατάθεσης «ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΟΥΣ».

Οι συνάδελφοι που πηγαινοέρχονται καθημερινά στην Θάσο πρέπει να εγγραφούν οπωσδήποτε ώστε να χρησιμοποιούν την σχετική έκπτωση στα ναύλα των ακτοπλοϊκών εταιριών.

Επίσης όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να αποκτήσουν την κάρτα μέλους του Συλλόγου και να χρησιμοποιούν την κάρτα για εκπτώσεις στα ΚΤΕΛ και σε διάφορα καταστήματα (σχετική λίστα θα σας σταλθεί το επόμενο διάστημα θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους στο mail του Συλλόγου με την προϋπόθεση να τακτοποιηθούν ταμειακά.

  • Ετήσια συνδρομή μονίμων – αποσπασμένων 36 ευρώ.
  • Ετήσια συνδρομή αναπληρωτών 20 ευρώ.
  • Ετήσια συνδρομή αναπληρωτών ΑΜΩ 10 ευρώ.

 

Print Friendly, PDF & Email