Get Adobe Flash player
Ιστορικό
Παλαιό Site
p.e.kavalas.logologo_misth_monimonlogo_misth_anaplerg.dikaiom.logodiaugeia-logoist_logot_logopaid_inst_logodoe_logo
Συναδέρφισσες, συνάδερφοι

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το θέμα των συναδέρφων της ειδικής αγωγής. Η Πρωτοβουλία Αδέσμευτων εκπαιδευτικών Π.Ε Καβάλας θεωρεί ότι ο εμπαιγμός των εκπαιδευτικών  ειδικής αγωγής δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

  1. Με τις μεθοδεύσεις του υπουργείου αμφισβητείται άμεσα η επιστημονική κατάρτιση και επάρκεια των συναδέρφων ειδικής αγωγής και καταργείται στην ουσία η αναγκαιότητα ύπαρξης τμημάτων εκπαίδευσης ειδικής αγωγής
  2. Αποδεικνύεται περίτρανα πως όσα μεθοδεύει το υπουργείο Παιδείας δεν έχουν καμία επιστημονική βάση και τεκμηρίωση, κανέναν παιδαγωγικό στόχο και σκοπό παρά  μόνον την εξοικονόμηση χρημάτων για την αποπληρωμή του χρέους, δημιούργημα των κυβερνήσεων και των πολιτικών που ακολούθησαν καθ’ όλη  τη διάρκεια της μεταπολίτευσης.
  3. Στέλνονται στον εργασιακό Καιάδα χιλιάδες συνάδερφοι μας που έχουν εργαστεί επί χρόνια δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους για να υπηρετήσουν τον χώρο της ειδικής αγωγής.
  4. Καταδικάζονται σε ανέχεια χιλιάδες οικογένειες συναδέρφων, βλέποντας να οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στην ανεργία τα μέλη τους.

Μπροστά σ ‘αυτή την τραγική κατάσταση παρατηρούμε από τη μία την απόλυτη σιωπή του κυβερνητικού συνδικαλισμού  ο οποίος βλέπει και κρίνει ως καλά καμωμένα όσα εκπορεύονται από  την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και από την άλλη κάποιες πομφόλυγες και γενικόλογα  για μαζικούς διορισμούς μόνιμου προσωπικού , από τις ‘’αριστερές’’ συνδικαλιστικές δυνάμεις…

Προφανώς κάποιοι ηθελημένα ή μη ξεχνούν ότι η χώρα μας διέρχεται ‘’αισίως’’ το έβδομο έτος Μνημονίων και δεν έχουν μελετήσει και οι ίδιοι ( σε πλήρη ευθυγράμμιση με το πολιτικό προσωπικό των κομμάτων που υπηρετούν) το τι έχει υπογραφεί από τις κυβερνήσεις των τελευταίων επτά ετών.

Όσο η χώρα μας τελεί υπό τον ασφυκτικό έλεγχο της Τρόικας και μεταβάλλεται συνεχώς σε αποικία της γερμανοκρατούμενης Ε.Ε ούτε ‘’μόνιμοι διορισμοί χιλιάδων εκπαιδευτικών’’ πρόκειται να γίνουν ούτε να δοθούν τα απαιτούμενα κονδύλια για την απρόσκοπτη λειτουργία στο χώρο της παιδείας .

Επειδή η εποχή των λόγων και των ανέξοδων συνδικαλιστικών κορόνων έχει τελειώσει… Ως Πρωτοβουλία Αδέσμευτων Εκπαιδευτικών Π.Ε Καβάλας απαιτούμε από τον κάθε συνάδερφο να ΜΗ συμμετέχει στα προγραμματισμένα σεμινάρια της ΝΤΡΟΠΗΣ για την ΄΄επιμόρφωση στην ειδική αγωγή’’ και να αποδείξει έμπρακτα στον εργασιακό του χώρο την αλληλεγγύη στους χειμαζόμενους συναδέρφους ειδικής αγωγής.

Το Κίνημα χτίζεται στη  βάση κι όχι από copyright ανούσιες ανακοινώσεις οι οποίες συντάσσονται στα υπόγεια κάποιων παραταξιακών γραφείων.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΔΕΜΣΕΥΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΚΑΒΑΛΑΣ

Print Friendly, PDF & Email